RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 5
Astăzi: 113
Săptămînal: 1850
Lunar: 8460
Pe 3 luni: 39554

MESAJUL DE FELICITARE ADRESAT PREACUVIOASEI EGUMENE PARASCHEVA (CAZACU), CU OCAZIA SĂRBĂTORIRII OCROTITORULUI CERESC, DIN PARTEA COPIILOR CARE AU CRESCUT ŞI SAU EDUCAT ÎN ORFELINATUL „PREAFERICITUL IOSIF” DIN MUNICIPIU CHIŞINĂU

Mult stimată mămică,

Cu prilejul acestei frumoase sărbători „ziua îngerului păzitor” din partea copiilor educați și îngrijiți de sfînta mănăstire, permiteți-ne să vă aducem sincere felicitări ți urări de bine.

Să știți că dragostea și respectul nostru față de dumnevoastră este infinit , deoarece  ne sunteți un exemplu viu de credință, nădejde, dragoste  și înțelepciune. Sunteți ca un înger păzitor care ne ocrotiți, ne îndrumați și ne dați aripi spre un viitor prosper și plin de succese.

Ne închinăm cu pioșie în fața  sfinției Voastre și vă dorim ca Sfînta Cuvioasa Parascheva să vă călăuzească mai departe și să vă fie rugătoare pretutindeni înaintea pristolului Dumnezeiesc.

Întru mulți și fericiți ani !

Din aceiaşi categorie

MESAJUL DE FELICITARE AL PREASFINŢITULUI PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI, ADRESAT PREACUCERNICULUI PROTOIEREU ȘTEFAN RÎMBU, PREȘEDINTELE DEPARTAMENTULUI EPARHIAL RELAȚII CULTURALE, CU OCAZIA ZILEI DE NAȘTERE
17.05.2015 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

PREASFINŢITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI A SĂVÎRŞIT LITURGHIE ARHIEREASCĂ ÎN SATUL SĂLCUŢA RAIONUL CĂUŞENI
04.10.2014 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni si Nisporeni

HRANĂ DUHOVNICEASCĂ DE LA SFÎNTUL IGNATIE BRIANCEANINOV
13.05.2016 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni