RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 11
Astăzi: 254
Săptămînal: 3083
Lunar: 16622
Pe 3 luni: 46363

MESAJUL DE FELICITARE ADRESAT PREACUVIOASEI EGUMENE PARASCHEVA (CAZACU), CU OCAZIA SĂRBĂTORIRII OCROTITORULUI CERESC, DIN PARTEA COPIILOR CARE AU CRESCUT ŞI SAU EDUCAT ÎN ORFELINATUL „PREAFERICITUL IOSIF” DIN MUNICIPIU CHIŞINĂU

Mult stimată mămică,

Cu prilejul acestei frumoase sărbători „ziua îngerului păzitor” din partea copiilor educați și îngrijiți de sfînta mănăstire, permiteți-ne să vă aducem sincere felicitări ți urări de bine.

Să știți că dragostea și respectul nostru față de dumnevoastră este infinit , deoarece  ne sunteți un exemplu viu de credință, nădejde, dragoste  și înțelepciune. Sunteți ca un înger păzitor care ne ocrotiți, ne îndrumați și ne dați aripi spre un viitor prosper și plin de succese.

Ne închinăm cu pioșie în fața  sfinției Voastre și vă dorim ca Sfînta Cuvioasa Parascheva să vă călăuzească mai departe și să vă fie rugătoare pretutindeni înaintea pristolului Dumnezeiesc.

Întru mulți și fericiți ani !

Din aceiaşi categorie

SLUJBA PRIVEGHERII ÎN AJUNUL MARELUI PRAZNIC AL SCHIMBĂRII LA FAȚĂ A MÂNTUITORULUI, LA CATEDRALA EPISCOPALĂ DIN ORAȘUL UNGHENI
18.08.2013 - Biroul de presă a Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

SFÂNTA MĂNĂSTIRE CĂPRIANA A GĂZDUIT SLUJBA DE CANONIZARE A MITROPOLITULUI GAVRIIL BĂNULESCU BODONI
03.09.2016 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

MARTORII LUI IEHOVA ŞI “GRANDIOSUL” LOR PROZELITISM
29.03.2016 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni