RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 3
Astăzi: 60
Săptămînal: 2146
Lunar: 8686
Pe 3 luni: 31953

PREASFINȚITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ȘI NISPORENI, DE ZIUA SA DE NAȘTERE, A VIZITAT MORMINTELE PĂRINȚILOR ȘI BISERICA DIN LOCALITATE

    Sîmbătă, 29 octombrie 2016Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, omagiatul zilei de astăzi, la cei 49 ani de viaţă pămîntească, s-a deplasat în satul natal unde la mormintele părinţilor şi rudeniilor a oficiat Litia morţească şi a depus flori la mormintele lor.

   Tot aici Ierarhul a vizitat biserica în construcție din satul natal, care cu stăruința Chiriarhului se construiește el fiind unul din ctitorii principali. Aici la biserică a discutat cu părintele paroh despre mersul lucrărilor de construcție.

     Menționăm că pe lîngă tot ajutorul acordat acestei biserici, toată tabla pentru acoperișul bisericii a fost procurată de Preasfinția Sa.

Din aceiaşi categorie

UKRAINA. PROIECTUL DE LEGE PRIVIND INTERZICEREA PROPAGANDEI HOMOSEXUALITĂŢII A FOST ÎNAINTAT ÎN RADA SUPREMĂ (PARLAMENT)
03.07.2012 - www.ortodoxia.md

DENIA DIN JOIA MARE CU CELE DOUSPREZECE EVANGHELII ALE PATIMILOR ÎN CATEDRALA EPISCOPALĂ ,,SF. BNC. KNZ. ALEXANDRU NEVSKI” DIN ORAȘUL UNGHENI
28.04.2016 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

ACTIVITATE DE VOLUNTARIAT LA MĂNĂSTIREA VĂRZĂREȘTI CU TINERII DE LA GIMNAZIUL „M. EMINESCU” DIN OR. NISPORENI
28.04.2016 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni