RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 7
Astăzi: 161
Săptămînal: 2244
Lunar: 11823
Pe 3 luni: 32384

AGENDA PASTORAL-MISIONARĂ A PREASFINȚITULUI PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ȘI NISPORENI

    Marți, 1 noiembrie 2016, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea sa arhipăstorească în incinta Orfelinatului „Preafericitul Iosif” din municipiu Chișinău, al cărui director și este.

    Această zi a fost una plină de muncă și responsabilitate atît pentru Preasfinția Sa cît  și pentru toți lucrătorii orfelinatului căci astăzi au primit comisia pentru acreditarea acestei instituții.

    Inspectorii prezenți au vizitat luînd cunoștință amănunțit cu dormitoarele copiilor, bucătăria, sufrageria, locurile de odihnă și toate încăperile orfelinatului prezentate de Director.

Din aceiaşi categorie

PREASFINȚITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ȘI NISPORENI A LUAT PARTE LA MANIFESTĂRILE JUBILIARE MARCATE DE UN DECENIU DE ACTIVITATE AL DOMNULUI ALEXANDRU BOTNARI ÎN CALITATE DE PRIMAR AL ORAȘULUI HÎNCEȘTI
01.07.2013 - Biroul de presă a Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

PREASFINŢITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI, A PARTICIPAT LA LITURGHIA PRAZNICALĂ ÎN CATEDRALA ,,SCHIMBAREA LA FAŢĂ A MÎNTUITORULUI” DIN ORAŞUL SUMA, UCRAINA
13.12.2015 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПРЕОСВЯЩЕННЕЙШЕГО ПЕТРА, ЕПИСКОПА УНГЕНСКОГО И НИСПОРЕНСКОГО РАИСЕ ТАНАС, ДЕТСКОМУ ВРАЧУ ПРИЮТА «БЛАЖЕННЫЙ ИОСИФ», НАХОДЯЩЕМУСЯ ПОД ОПЕКОЙ ХЫНКОВСКОГО ЖЕНСКОГО МОНАСТЫРЯ «СВЯТОЙ ПРЕПОДОБНОЙ ПАРАСКЕВЫ»
24.08.2015 22:02 -