RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 8
Astăzi: 161
Săptămînal: 2244
Lunar: 11823
Pe 3 luni: 32384

LECȚIE PENTRU ELEVI ÎN SATUL TODIREȘTI: ,,FEREȘTE-TE DE RĂU”

    Rcent, cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, protoiereul mitrofor Ioan Gajim împreună cu studentul la teologie, Ioan Gajim, cu scopul nobil de a-i învăța pe copii lucrarea virtuților și de a-i feri de greșeli, ți pentru a susține profesorii, au fost în mijlocul elevilor clasei a V-a, din cadrul gimnaziului din s. Todirești, r. Ungheni, participând și susținând o lecție cu tema: „Căderea protopărinților noștri în păcat și urmările acesteia”.

    Această întâlnire a fost posibilă datorită dorinței și din partea conducerii Gimnaziului dar și a noastră de a menține și intensifica dialogul existent între școală și Biserică. La lecția cu această temă au participat succesiv două clase de-a V-a. Elevii au fost foarte activi, datorită străduinței profesoarei de Religie, dna Valentina Ostapovici, foarte sârguincioși, posedând și un bagaj temeinic de cunoștințe religioase.

    Elevii și profesorii au rămas mulțumiți de cuvintele frumoase, așteptînd și cu alte ocazii vizite pastoral-misionare.

 

 

Pentru a vedea galeria foto   

Din aceiaşi categorie

ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE POCĂINȚĂ
29.12.2015 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Cuviosul Paisie Aghioritul: "Astăzi cei mari vor să câştige bani mulţi cu muncă puţină, iar cei mici să ia note mari fără să înveţe"
01.09.2011 - Părintele Paisie mi-a spus

PREA SFINŢITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI, A OFICIAT SLUJBA CANONULUI SFÂNTULUI ANDREI CRITEANU, LA CATEDRALA EPISCOPALĂ "SF.CNZ.ALEXANDRU NEVSKI" DIN OR.UNGHENI
27.02.2012 - Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni