RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 5
Astăzi: 170
Săptămînal: 2208
Lunar: 6508
Pe 3 luni: 27656

ACT FILANTROPIC LA HÎNCEȘTI

    Сu binecuvintarea Preasfintitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, parohul bisericii ,,Nasterea Maicii Domnului” din sat. Buțeni, r. Hîncești, Preotul Vasile PREPELIȚĂ, împreună cu o creștină de bună credință au vizitat Centru de plasament temporar ,,BRÎNDUȘA” din or. Hîncești, și casa de bătrîni și invalizi din Sarata Galbena, raionul Hîncești, Aducind în dar copiilor diferite cărți, rechizite școlare, băntulețe pentru fete și cîte o icoana cu chipul Maicii Domnuui,  dar bătrinilor cîte o pereche de ciorapi și la fel cîte o icoana. Ca să ridice dispozitia la toți au oferit cîte o înghețată, copiii au fost nespus de bucuroși, dar unii bătrîni cu lacrimi în ochi mărturiseau că au uitat deja gustul înghețatei.  

    Este de ajuns o simplă atenție, o strîngere de mînă, o binecuvîntare și o vorbă bună ca să faci pe acești oameni mai fericiți, de aceea nu vă temeți să faceți fapte bune! 

Din aceiaşi categorie

CÎNTAREA BISERICEASCĂ SĂ TREZEASCĂ ÎN NOI DORUL DUPĂ DUMNEZEU ŞI RAI
01.07.2016 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

TABĂRĂ DE VARĂ LA MĂNĂSTIREA VĂRZĂREȘTI PENTRU TINERII DIN PROTOPOPIATUL NISPORENI
19.07.2015 - Biroul de presă a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

PREASFINŢITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI, A FELICITAT CONSULUL ROMÂNIEI LA UNGHENI, CU OCAZIA ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI
01.12.2015 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni