RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 4
Astăzi: 60
Săptămînal: 2146
Lunar: 8686
Pe 3 luni: 31953

ACT FILANTROPIC LA HÎNCEȘTI

    Сu binecuvintarea Preasfintitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, parohul bisericii ,,Nasterea Maicii Domnului” din sat. Buțeni, r. Hîncești, Preotul Vasile PREPELIȚĂ, împreună cu o creștină de bună credință au vizitat Centru de plasament temporar ,,BRÎNDUȘA” din or. Hîncești, și casa de bătrîni și invalizi din Sarata Galbena, raionul Hîncești, Aducind în dar copiilor diferite cărți, rechizite școlare, băntulețe pentru fete și cîte o icoana cu chipul Maicii Domnuui,  dar bătrinilor cîte o pereche de ciorapi și la fel cîte o icoana. Ca să ridice dispozitia la toți au oferit cîte o înghețată, copiii au fost nespus de bucuroși, dar unii bătrîni cu lacrimi în ochi mărturiseau că au uitat deja gustul înghețatei.  

    Este de ajuns o simplă atenție, o strîngere de mînă, o binecuvîntare și o vorbă bună ca să faci pe acești oameni mai fericiți, de aceea nu vă temeți să faceți fapte bune! 

Din aceiaşi categorie

PREASFINŢITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI, A SĂVÎRŞIT SFÎNTA LITURGHIE, LA CATEDRALA EPISCOPALĂ DIN ORAŞUL UNGHENI
06.03.2016 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

CE ESTE ŞI CUM TREBUIE FĂCUTĂ SPOVEDANIA
29.12.2012 - BIROUL DE PRESĂ A EPISCOPIEI DE UNGHENI ŞI NISPORENI

SFÎNTA ȘI DUMNEZEIEASCA LITURGHIE LA MĂNĂSTIREA ,,CUVIOASA PARASCHEVA” HÎNCU
01.02.2015 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni