RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 5
Astăzi: 267
Săptămînal: 2239
Lunar: 11091
Pe 3 luni: 34832

DĂM START CAMPANIEI PROMOVATE DE ASOCIAȚIA TINERILOR ORTODOCȘI DIN MOLDOVA: „EȘTI PRIETENUL MEU REAL? LASĂ NETUL, FII ALĂTURI!

În perioada 1-13 noiembrie dăm start campaniei promovate de Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova:„Ești prietenul meu real? lasă netul, fii alături!”, ediția a III-a. Acest proiect promovează prietenia nu prin rețelele de socializare de la distanță ci o comunicare directă între tinerii de astăzi.

Invităm doritorii de a participa la această campanie prin discuții, activități sportive, alte idei, pe care le puteți desfășura în localitățile dvs, iar nouă ne trimiteți pozele și ce activități ați desfășurat la adresa de mail: atosmd@mail.ru, pozele cele mai bune o să fie postate în program și câștigătorul va primi un maiou ATOM.

În această ordine de idei invităm la „masa rotundă”  din toate sferele sociale ale societății la discuții pe tema: Tehnologia și rolul ei în viața tinerilor, care se va desfășura în or. Ungheni, str. Mihai Eminescu 10, ora 14.00.

Tinerii dornici de a  vedea pe viu alături de ei prietenii reali pe care îi are pe rețelele de socializare îi provocăm!

Pentru mai multă informație accesați  

 

 

Din aceiaşi categorie

PREASFINŢITUL PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI, A OFICIAT SLUJBA SFINTEI LITURGHII ÎN BISERICA "SF. M. MC. GHEORGHE" DIN SATUL CĂRPINENI SECTORUL TOPOR, RAIONUL HÎNCEŞTI
17.12.2015 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

TAINA SFINTEI TREIMI
28.03.2014 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

A AVUT LOC ADUNAREA ORDINARĂ A PROTOPOPIATULUI CĂLĂRAȘI
26.08.2014 - Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni