RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 2
Astăzi: 162
Săptămînal: 2244
Lunar: 11823
Pe 3 luni: 32384

DĂM START CAMPANIEI PROMOVATE DE ASOCIAȚIA TINERILOR ORTODOCȘI DIN MOLDOVA: „EȘTI PRIETENUL MEU REAL? LASĂ NETUL, FII ALĂTURI!

În perioada 1-13 noiembrie dăm start campaniei promovate de Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova:„Ești prietenul meu real? lasă netul, fii alături!”, ediția a III-a. Acest proiect promovează prietenia nu prin rețelele de socializare de la distanță ci o comunicare directă între tinerii de astăzi.

Invităm doritorii de a participa la această campanie prin discuții, activități sportive, alte idei, pe care le puteți desfășura în localitățile dvs, iar nouă ne trimiteți pozele și ce activități ați desfășurat la adresa de mail: atosmd@mail.ru, pozele cele mai bune o să fie postate în program și câștigătorul va primi un maiou ATOM.

În această ordine de idei invităm la „masa rotundă”  din toate sferele sociale ale societății la discuții pe tema: Tehnologia și rolul ei în viața tinerilor, care se va desfășura în or. Ungheni, str. Mihai Eminescu 10, ora 14.00.

Tinerii dornici de a  vedea pe viu alături de ei prietenii reali pe care îi are pe rețelele de socializare îi provocăm!

Pentru mai multă informație accesați  

 

 

Din aceiaşi categorie

MESAJUL DE CONDOLEANŢE AL PREA SFINŢITULUI PETRU, EPISCOP DE UNGHENI ŞI NISPORENI ADRESAT PREA SFINȚITULUI AMBROZIE (MUNTEANU), EPISCOP DE NEFTECAMSK ȘI BIRSK ÎN LEGĂTURĂ CU TRECEREA LA CELE VEŞNICE A TATĂLUI SĂU PETRU
13.02.2013 - Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni si Nisporeni

ANUNŢ!
03.05.2012 - Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni

PASTORALĂ LA NAŞTEREA DOMNULUI A ÎPS VLADIMIR, MITROPOLITUL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE
05.01.2014 - Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni