RO | RU | EN

Calendar

Noutăți патриархия.ru

Panorama Mănastirii

Statistica vizitatori

Acum pe site: 10
Astăzi: 245
Săptămînal: 4170
Lunar: 14592
Pe 3 luni: 35037

CORUL DE PREOTESE DIN CADRUL EPISCOPIEI DE UNGHENI ȘI NISPORENI

     Muzica, este vocea sufletului.

    Corul de Preotese, a luat naştere la iniţiativa şi cu binecuvîntarea Prea Sfinţitului Petru, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, la data de 28 iunie, 2012.

 

          


Сiteşte întregul articol>>

ÎMPĂRTĂȘIREA SĂRBĂTORII NAȘTEREA DOMNULUI PRIN COLIND ÎN INSTITUȚIA ”CASA PENTRU TOȚI” OR. UNGHENI

    In aceste zile de Sarbatoare, cînd toată firea omenească Slăveste Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos și cînd fiecare om trebuie sa fie mai bun, mai solidar cu cei din jur,   mai receptiv la durerea altuia, sa se gândească și la cei mai puțin fericiti, cu binecuvîntarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni,  câteva Preotese din Corul de Preotese al Episcopiei de Ungheni si Nisporeni, au fost sa vesteasca cu ajutorul Colindelor magia acestor sărbători de iarna și Copiilor de la Centrul de zi "Casa pentru toți", pentru copii și tineri, centru,   care are in grija 20 copii ce provin din familii vulnerabile sau care sînt cu dizabilitați.
 


Сiteşte întregul articol>>

COLINDUL - MĂRTURISIRE PRIN VIU GRAI A NAȘTERII DOMNULUI

   Colindele reprezintă acele cântări care cuprind în ele minunata veste a Nașterii Domnului. Colindatul este un obicei pe care l-am moștenit din moși-strămoși. Primii colindători au fost păstorii care, după ce li s-au arătat îngerii cântând în cor: ,,Slavă întru cei de sus și pe pământ pace, între oameni bunăvoire"(Luca 2, 13-14), s-au dus la Betleem ca să vadă cele pe care Dumnezeu le-a descoperit lor prin înger.


Сiteşte întregul articol>>

COLINDE DE CRĂCIUN „HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVIȚI-L” (AUDIO)